mereka yang cute!

Thursday, May 26, 2011

terungkap segalanya

Assalamualaikum...
result diploma telah dikeluarkan semalam.pagi-pagi lagi kawan dah telefon dengan suara yang sangat 'happening'.budak dekan yang call,memanglahh.terkezut aku mendengar suaranya yang merdu merdan mengejutkan aku pagi-pagi buta(err takdelah buta sangat pun.kalau kat sekolah,budak-budak dah setat beratur dah :D) *kantoi bangun lambat.huahua* tak jadi aku nak sambung tidur disebabkan kecuakan melanda diri.alahaii kawan..saja je tau nak spoil'kan mood tidur aku. lepastu boleh pulak dia cakap, "kau mesti dekan jugak nih..." wahh dengan bangganya mengatakan sebegitu rupa.wahai kawan,aku tidak seperti dirimu.aku tidak sepandai dirimu.
dengan hati gelisah keluh kesah mak esah,aku gagahkan jua untuk menyemak keputusan exam yang telah aku duduki semester lepas. blur sekejap 7saat.
-
-
-
-
-
-
-
-

oookeee.....mana satu aku nak tengok nih?haq yang bawah ka yang ataih nih?----->   atas-current semester
                                                                                                                              bawah-semester in total.
oooo yang ataih tu kutt....oke aku dah tau result aku.terkedu.oke tak dekan. T_T
tapi dalam hati aku mengucapkan syukur banyak-banyak kali.alhamdulillah....apa yang tak diingini tak berlaku ; repeat paper.aku bersyukur sangat.walaupun sedikit sedih sebab target nak dapat dekan tu tak tercapai.its oke lah dear.next sem ada lagi *cuba menabahkan hati* aku kan tabah. xD
aku bersyukur jugak sebab at least pointer aku meningkat.alhamdulillah...walaupun aku tak dapat sehebat rakan-rakan seperjuanganku,contoh kawan aku yang haq ataih nih. 3.80 wehh.salute dear! insya-Allah aku akan ikut jejak kau.wait for me,ya! ;) aku?lagi 0.12 lagi nak dekan.takpa-takpa..ada masa lagi.i know i can do it! chaiiyoo cikDaun! ;) mari kita berdoa pada Yang Maha Esa. ^^,


oke,now nak uruskan pasal rayuan kolej aku pulak nih.kalau kampus lain mesti confuse kan.aku dah masuk u,nak rayu-rayu kolej buatpa lagi..kolej di sini bermaksud hostel.entah kenapa tiba-tiba pulak aku tak dapat.aku rasa tak ada sebab kenapa aku boleh tak dapat.nak dikata tak aktif,banyak je event yang aku join.jadi AJK semua.sangat terkilan dengan apa yang pengurusan kolej 'lakukan' dekat aku.dua kali call pihak pengurusan kolej, dua kali jugak mengecewakan aku.daftar kolej ahad nih.hailohh..camno eahh ni? aku harap lepas ni harapan aku nak masuk kolej semakin cerah.amin ya rabbal alamin....wish me luck,dude.hukhuk~ 

dahlah.sedih pulak aku mengenangkan pasai benda alah ni.hermm tawakal jelahh.haruuu.... =,="
may ALLAH bless us anyways.assalamualaikum...takjawabdosakalaujawabsayang.oke babai. ^^,

CinDaunClover:
ehh dah nak puasa lahh.macam belum habis ganti je lagi gayanya nih.huahuahua :P


                                                                                                                                                   

1 comment:

NICK IRFAN said...

xpe nnt cuba lagi ok! :)